Scientific and Technology youth centre

Saint-Petersburg. 2014
Competition first prize.

The basic idea for our plan composition is a flat porous structure of lighting courtyards and study rooms.
The rooms and workshops of a certain type of activity are grouped around the courtyard of the corresponding open-air structure: the auto-modeling section is placed around the autocorodrome, the mechanic workshops are near the car track, and so on.
The green hill, that covers the structure, nay be used for walks and rest. It is a kind of amphitheater, oriented simultaneously to all sides. One may watch sports competitions passing in the "craters" of the slope? while standing on the top of the hill.
The linear park in the valley of the Volkovka River connects the site of the building with the metro station "Volkovskaya" and nearby territories.

AB CHVOYA + ARCHATACKA + IVAN KOZHIN +EUGENIY NOVOSADYUK + ALEXANDER BERHZING